میکرودرم ابریژن
زیبایی پوست از زمانهای بسیار قدیم مورد توجه همگان بوده است و از روشهای مختلف برای رفع چین و چروکها و جوانسازی پوست استفاده شده است. با گذشت زمان روشهای جوانسازی تکامل پیدا کرده و از عوارض آنها کاسته شده و روشهای جدید جایگزین روشهای قدیمی شده است. یکی از راههای جدید و بدون عارضه در جوانسازی پوست میکرودرم ابریژن میباشد.
میکرودرم ابریژن اولین بار در سال 1985 در کشور ایتالیا مورد استفاده قرار گرفت. سپس در اکثر کشورهای اروپایی به عنوان روش بدون عارضه جوانسازی استفاده شد. بعد از آن، این روش در کشورهای امریکایی نیز مورد استفاده قرار گرفت.
این دستگاه میتواند به لایههای پوست نفوذ کرده و در سریعترین زمان مشکلات پوست بدن شما را حل کند. با دستگاه میکرودرم ابریژن دیگر نیازی به عملهای جراحی پرهزینه و دردناک برای رفع تیرگی، جای ترک و لکها نخواهید داشت.
میکرودرم چگونه انجام می شود
متخصص پوست با استفاده از دستگاه میکرودرم، لایه رویی پوست را به آرامی حذف می کند. ممکن است طی درمان احساس کنید که کسی دارد پوست شما را سنباده می کشد، اما درد نخواهید داشت. معمولاً میکرودرم صورت، حدود 30-40 دقیقه طول می کشد. میکرودرم گردن نیز به حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد. متخصص پوست، پس از پایان درمان، به پوستتان مرطوب کننده می زند.
میکرودرم ابریژن برای اولین بار در سال ۱۹۹۶ مورد تایید سازمان FDA قرار گرفت. از آن زمان تا به حال، صدها ابزار مختلف برای این روش درمانی ساخته شدهاند. برای همین راههای مختلفی برای انجام میکرودرم ابریژن وجود دارد که در ادامه برخی از آنها را معرفی کردهایم:
دسته ی نوک الماسی
دستی نوک الماسی ابزاری برای لایه برداری و انجام میکرودرم ابریژن است. این وسیله به شکلی طراحی شده که با ملایمت سلولهای مردهی و لایه شاخی پوست را جدا کند. همزمان با این کار، سلولهای کنده شده به درون دستی، مکیده میشوند.
عمق لایه برداری در این روش به فشاری که روی دستی گذاشته میشود و همچنین به میزان ماندن ساکشن (مکنده) بر روی پوست بستگی دارد. این اپلیکاتور میکرودرم ابریژن معمولاً برای نواحی حساس پوست (مثل مناطق پیرامون چشمها) استفاده میشود.
دسته ی نوک کریستالی
در این روش از دستی ویژهای استفاده میشود که همزمان با حرکت و مالش پوست، کریستالهای بسیاری ظریفی را روی پوست میریزد. مشابه با روش الماسی، کریستالها باعث جدا شدن سلولهای مرده میشوند و ساکشن دستگاه سلولهای کنده شده را جمعآوری میکند.
کاربرد میکرودرم چیست
از بین بردن لک های پوستی
لک های پوستی به دلیل آفتاب و افزایش سن، گریبان گیر بسیاری از افراد است. این لک ها در گذر زمان با مصرف داروهای مختلف، حاملگی و … بیشتر شده و در برخی موارد به وضوح قابل مشاهده هستند. با استفاده از میکرودرم، نه تنها سلول های لک پوستی از بین برده می شوند، بلکه با مصرف ویتامین C، به روشن تر شدن پوست، کمک می شود.
از بین بردن منافذ باز پوست
منافذ باز پوست، راهی آسان برای وارد شدن هرگونه مواد آلوده به پوست و در نتیجه کدر شدن پوست است. این مشکل هم در زنان و هم در مردان دیده می شود. اما از آنجایی که معمولا زنان حساسیت بیشتری روی زیبایی خود دارند، انجام میکرودرم به زنان بالای 27 سال، توصیه می شود. بعد میکرودرم ابریژن، بافت های پوست ترمیم شده و محکم می شوند. در نتیجه به مرور زمان این منافذ تنگتر شده و در نهایت بسته می شوند.
از بین بردن جوش سرسیاه
از میکرودرم نه تنها برای جوان سازی، بلکه برای پاکسازی پوست هم استفاده می شود. با از بین بردن جوش سر سیاه، از ایجاد جوش های بزرگتر هم جلوگیری می شود.
عوارض میکرودرم ابریژن کدام است
بعد از میکرودرم ابریژن پوست شما ممکن است صورتی، قرمز یا کمی متورم شود. معمولاً این علائم تا یک روز بعد از درمان برطرف می شود. کبودی، سوزش و حساسیت به خورشید از عوارض احتمالی میکرودرم است. تمام این موارد بدون نیاز به درمان از بین می روند.
اگر بعد از بهبود جوش یا آسیب های پوستی، لکه های سیاهی روی پوستتان باقی می ماند، باید بدانید میکردرم این ویژگی را تشدید می کند. البته اگر این درمان را متخصص انجام دهد، احتمال بروز این مشکل کاهش می یابد.
ماندگاری درمان چه قدر است
نتایج میکرودرم ابریژن موقت است. اگر پوست خود را با کرم ضد آفتاب بپوشانید و مراقبت های پوستی لازم را انجام دهید، اثرات درمان پایدارتر و ماندگارتر خواهد بود. اما هرکاری انجام دهید پوست همچنان به پیری خود ادامه می دهد. بنابراین، برای داشتن پوستی صاف و درخشان، باید درمان را پیگیری کنید.